فورم پر سنگاپور واپس

The Shearin Group Lisa National Bestselling Author

پوسٹڈ ان سنگاپور فورم

Så du ønsker at skrive en roman?

Så du ønsker at skrive en fantasy roman, eller for mange første gang forfattere — den højt besungne "fantasy trilogi."

Thats hvordan mine Raine Benares serien startede — en trilogi. Det voksede, som mange fantasy-serien har en tendens til at gøre. Jeg har tænkt mig på seks bøger nu, men Thats ikke hvorfor jeg er her. Jeg er her tale om fantasy og gazillion permutationer og sub-genrer heraf.

Hvis du gik op til nogen på gaden og spurgte dem, hvad fantasy fiction var, ville du nok få følgende på nogle form. Fantasy er når alfer, dværge, mennesker og assorterede allierede er på en mission for at finde den længe savnede magiske thingie eller undvigende hellige whatsit, der vil dræbe de slemme fyre (onde troldmand, gal konge og deres truende håndlangere), slavebinde eller udslette du at holde for sig selv.

Ja, det er fantasy, men det er langt fra alle der er. Undergenrer omfatter episke fantasy, urban, moderne, sværd & trolddom, mørke, historiske, alternativ historie, steampunk, Arthur, tegneserie, mytisk, eventyr, videnskab, mystik, paranormal, erotisk, romantisk, og for nylig jeg har endda hørt omtale af zombie romantisk fantasi. (ja, jeg ønsker ikke at gå der enten.)

Da det vil sandsynligvis tage halv bladet at skrive om dem alle, lad os holde med seks af de øverste undergenrer, der som en begyndelse fantasy forfatter, sandsynligvis omfatter mindst en af poolerne du vil dyppe tæerne i for din første razzia i fantasy verdener.

High Fantasy — også kaldet Epic Fantasy, denne undergenren er hvad befolkningen opfatter som fantasy. Kernen er kamp af gode versus det onde, indsatserne er høje, med løb, civilisation eller endog hele verden i fare. High Fantasy finder normalt sted i en kvasi middelalderlige eller renæssance verden. Quests og magic er en integreret del af plottet. Det klassiske eksempel på dette er Tolkiens The Lord of the Rings.

Urban Fantasy-Historien foregår i vores verden i dag eller i nær fremtid. Indstillingen er normalt i en by (deraf navnet "urban"). Magi og magiske/overnaturlige væsner enten eksisterer åbent i vores verden, eller skjulte med kun en sluttet få (hovedpersonen og deres allierede) klar over deres eksistens. Bare et par af de mere populære væsner lever i byerne fantasiverden er monstre, feer, vampyrer, varulve, spøgelser, engle og dæmoner. To af mine foretrukne urban fantasy-serien er The Dresden Files af Jim Butcher, og The Cal Leandros romaner af Rob Thurman.

Min favorit citat om forskellen mellem høj og Urban Fantasy kommer fra skotske fantasy forfatter, Alan Campbell: "Hvis high fantasy bedt dig om at påbegynde en søgen efter at finde en magisk sten, så byerne fantasy ville være venter i skyggerne, klar til at krus du da du kom tilbage." Uvurderlige.

Moderne Fantasy — denne sub-genre, som Urban Fantasy, finder sted i en moderne indstilling, indeholder magiske eller overnaturlige væsner, der enten bor i vores verden eller crossover fra en anden realm. Også de væsner og magiske tendens til at forblive hemmelige for det store flertal af befolkningen. Gode eksempler på denne sub-genre er Emma Bull krigen for Oaks og J.K. Rowling's Harry Potter.

Sværd & trolddom — dette er anses af mange for at være "bedstefaderen til fantasi." Tror Conan the Barbarian. I sværdet & trolddom er quest ting, med en lille band af eventyrere i risikabel og farlige situationer kæmper deres vej til deres mål med masser af derring-do. Lidt ligesom Dungeons & drager i en bog.

Suppleant historie Fantasy — tænker "hvad ville der ske hvis..." For eksempel, hvad der ville ske, hvis Nazisterne invaderede England og alfer hjalp briterne sparke nazistiske røv? Mulighederne er næsten uendelige her.

Steampunk – en relativt ny tilføjelse til familien fantasy, Steampunk er alternativ historie med et twist. De er sat i den Edwardian eller victorianske æra og gøre cool brug af dampdrevne teknologi. En stor (og sjov) eksempel er Gail Carriger Parasol protektorat serie.

Tasten når du skriver nogen form for fantasi er at tage de forventede og vende det på hovedet. Eller tage den prøvede-og-sand og gøre det til din egen. Find din karakteristiske stemme. Du vil vide, når du får det; dit arbejde vil komme til liv for dig. Tro mig, hvis det er flad på den side (eller skærm) for dig, vil det være flad og kedelig for en agent og editor. Disse folk ser på bogstaveligt talt hundredvis af indlæg om dagen – Sørg for at dit arbejde frynsegoder dem op, ikke sætter dem til at sove.

Og hvis den høje fantasi du skriver begynder at dreje ind i byerne Fantasy eller Comic Fantasy område, ikke bekæmpe den. Det er en af de store ting om fantasy-der er så mange succes kombinationer som din fantasi kan drømme til livet.

Så, lad din muse at spille og have det sjovt!

جائیں اس یوزر کےیوزر کو ڈیلیٹ کر دیا گیا ہے's پروفائل پر

جواب پوسٹ کریں