Madchild @ club *Mixtape 5*

kvě
13

) — ()

Mixtape 5

1 - Bulgaria Boulevard, Sofia 1000, Bulgaria Map

Mad Child returns to Bulgaria.

В началото на май клуб *Mixtape 5* приветства поредната неумерена доза хип-хоп за всички нови и стари ценители на остроумните рими и качествения бийт. На 13 май Madchild каца в София, за да заяви на българските си фенове вселенските истини от "Monster" и "Runaway", без претенция и с истинско хип-хоп чувство. Основната съставна част от Swollen Members пристига у нас с новия си албум със социален призив и емблематично озаглавен "Hip Hop for Hunger".

Момчето с тъмно минало, асоциирано с тежки наркотици, безспорно е една от емблемите на съвременната хип-хоп сцена. Доказал на света, че е над всички прози, той е част от култовия рап формат Swollen Members. С тях Madchild реди едни от най-истинските и преобръщащи статуквото рими за нашето време. От 2012 канадецът действа по своя собствен рап път със соло албуми, които разбулват духовете със силните си послания и музика. "Dope Sick" от 2012 и все още парещия "Hip Hop for Hunger" са илюстрация на креативността и безспорния талант на лудото дете на хип-хопа.

Българският съпорт е поверен в устите на едни от най-добрите в злите рими на родната сцена, а именно: Wosh MC, SECTA official и ATILA Те ще нажежат обстановката в *Mixtape 5* на нива, достойни за лошото момче с добрите рими. FeeL и Akasha ще се грижат за музикалното оформление преди или след живото редене на скорострелни рими за ценители.

Първите 50 от вас ще могат да закупят билети „Ранно Пиле" ексклузивно от бар ПЕТЪК на цена 10лв
Билети предварителна продажба: 15 лв. в мрежата на Ticketlogic,

Category: Nightlife | Nightclub.

Artists / Speakers: Mad Child, Swollen Members, Top Stoppers.

Prices:
General Admission: BGN 15,
At The Door: BGN 20.

Profil uživatele Evvnt Promotion
Organizer:
 Evvnt Promotion