Zurück zum Antwerpen Forum

werkzoekende

Veröffentlicht in Antwerpen Forum

hi beste justlanded leden.

ik ben een Surinaamer woonachtig in Belgie provinsie Antwerpen. Ik ben nu al 4 maanden woonachtig en zit nog zonder werk omdat ik nog geen rijks registratienummer kan krijgen. Ik ben wel legaal het land binnen gekomen en heb intussen een vriendin die zwanger is. Zij heeft wel de Nederlandse nationaliteit, maar kan wegens haar zwangerschap niet aan werk komen. Wij moeten ook een vaderschapstest doen voor de gemeente om te bevestigen dat ik de vader ben van het nog ongeboren kind, het geen ook zijn eigen risicos heeft en waarvoor wij die kosten nu wegens werkloosheid niet kunnen dekken.

Om het lange verhaal kort te houden zou ik graag van jullie een helpende hand willen vragen om als het kan een job of iets dergelijks te vinden zodat wij het hoofd tog even boven water kunnen houden. ik heb verschillende opleidingen gevolgt en heb voor ongeveer 10 jaren in een magazijn gewerkt als verstrekker en afhandelen van bonnen e.d. en voor de laatste 2 jaren als administrateur onder eed gewerkt. Nu weet ik dat ik zulk werk niet hoef te verwachten tot na het in orde zijn van mijn stukken hier, maar sta wel open voor enigerlij werk omdat ik niet vies ben voor werk wat er mij wordt aangeboden,zolang het niet mensonterend is en natuurlijk tegen een redelijke betaling.

Ik weet dat dit een ongebruikelijke manier is om werk te zoeken, maar ik ben ten einde raad, omdat er straks ook nog hospitalisatie kosten bij komen en het dan niet haalbaar gaat zijn gezien wij niet onder een sociaal systeem vallen.

Gaarne kijk ik met arendsogen uit naar jullie medewerking in deze.

Indien jullie wat info voor mij hebben zet ik jullie wel over op mijn msn om diskreet hierover te praten en afspraken te maken, of telefonisch indien u dat wenst.

Mvg,

Paul, H.

Eine Antwort einstellen