Ce comportament am eu la birou

Aug
15

Faculty of Sociology and Social Work

Bulevardul Schitu Măgureanu, 9, Bucharest, Romania Map

Workshop-ul se adeseseaza oricui lucreaza intr-o echipa.
Ce castigi daca participi:
Oamenii sunt adevarat eficienti atunci cand se raporteaza in mod corect la ei insisi si la cei cu care intra in contact. Spre deosebire de aparatura tehnologica, fiintele umane nu vin la pachet cu un manual de instructiuni de utilizare. Asadar, indiferent de aria de interactiune, singura solutie ramane sa ne cunoastem cat mai bine pe noi insine si sa investim energie in a intelege tendintele comportamentale ale celorlalti, pentru a putea sa ne adaptam comportamentul in functie de fiecare situatie si de fiecare interlocutor in parte.
Plecand de la orientarea oamenilor spre sarcina / relatie si spre extroversie / introversie, acest model identifica si prezinta 4 stiluri comportamentale de baza - dominant, influent, stabil si constiincios. La acest workshop de Dezvoltare personala vei descoperi caracteristile oamenilor in functie de stilul comportamental dominant si vei intelege cum sa comunici mai bine cu colegiile care au un stil diferit de al tau.
Agenda:
Introducere in modelul DISC
Prezentarea celor 4 stiluri comportamentale - dominant, influent, stabil si constiincios
Cum comunic efficient cu colegii mei ?
Speaker:
Daniela Irimia are o experienta de peste 10 ani in business, marketing si vanzari. Din  2009  este antreprenor si fondatoarea mai multor proiecte  ce incurajeaza dezvoltarea personala si profesionala ( www.gandeste-pozitiv.ro). Din 2010 a inceput activitatea ca facilitator in programele de teambuilding si training si devine partener in cadrul Vision Consulting. Ca trainer in comunicare eficienta si asertiva, Daniela Irimia faciliteaza si incurajeaza dezvoltarea potentialului uman. Fiecare persoana e apta sa isi transforme potentialul in realitate!

On Tuesday August 15, 2017 at 6:00 pm (ends 8:00 pm)

Category: Conferences

Price:

Bilet standard: USD 0.00
Donație online: USD 0.00

Venue: Faculty of Sociology and Social Work, 9 Bulevardul Schitu Măgureanu, București

Go to Evvnt Promotion's profile
Organizer:
 Evvnt Promotion