Nina Linder

About me

Nina Linder
 Nina Linder
Living in:
Västerbottens län (Sweden)
Languages:
Swedish, English
Looking for:
Friends
Communities:
Spain, Västerbottens län

Wall

 • Nina Linder
   Nina Linder

  Jag har lusläst och formligen kammat södra delen land med alla dess erbjudanden, men inte funnit något för mig ännu. Sökandet är förvisso jobbigt i sig, men det ger mig samtidigt viss information som jag därefter kan sortera i lugn och ro. Utan en mäklare som står och flämtar bakom min rygg.

  Norra delen Spanien vet jag idag INTE ligger i mitt intresse, även om det är så oftantligt mycket billigare där. Men i många fall verkar man bara ha lämnat mark och hus och gått till annat, och av samma anledning är husen fallfärdiga och står alldeles för långt ut på vischan, för att vara intressant för mig.

  Det jag söker för hälsans skull är i första hand solen och värmen då jag har MS, och behöver solens frigörande av hudens D-vitamin. Det jag söker för ren skär trivsel är ändå mer grönska, än den man kan finna vid en badstrand och då blir det direkt mycket svårare.

 • Nina Linder
   Nina Linder

  Att söka hus och hem i Spanien är absolut inte det enklaste, om man inte ligger på en enorm förmögenhet vill säga. Då är det naturligtvis en annan sak, men så är det tyvärr med det mesta. Nåja, den som söker skall finna, är det ju sagt, så det är väl bara att fortsätta sökandet till det att också jag finner ...