Volver al foro de Ecuador

مهاجرت ویزا اقامت کار و تحصیل در اکوادور

Publicado en Foro de Ecuador

www.iranecuador.com

برای اخذ اقامت موقت و دائم اکوادور چندین راه وجود دارد :
۱- سرمایه گذاری در صنعت
۲- سرمایه گذاری در املاک
۳- اثبات داشتن درآمد دائم از منبعی خارج از خاک اکوادور (مخصوص بازنشستگان)
۴- تخصص دانشگاهی
۵- اشتغال در شرکت های اکوادوری
۶- دانشجویی
وکلای ما پس از اخذ اقامت موقت از طریق یکی از موارد فوق، (در موارد ۱ تا ۴) آن را تبدیل به اقامت دائم نموده و کارت ملی اکوادوری برای شما اخذ خواهند کرد و پس از ۳ سال پاسپورت اکوادوری خود را دریافت می کنید.
لازم به ذکر است که مهمترین عامل رد صلاحیت پرونده های مهاجرت به دلیل نحوه ارائه مدارک، ترجمه و تایید آنها می باشد. اداره مهاجرت اکوادور پرونده های ناقص را بدون اعلام نظر مردود می کند و تمامی مدارک باید مجددا تهیه و پرونده برای بار دوم در مسیر کاری قرار گیرد.
اگر برای بار دوم پرونده مهاجرتی شما رد شود طبق قوانین کشور اکوادور اقدام برای مهاجرت به این کشور بسیار دشوار خواهید بود. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم پرونده خود را کامل و بدون نقص، از طریق وکلای مجرب اکوادوری ما ارائه نمایید.

Enviar una respuesta