Volver al foro de Malasia

8cent.com Laman Web Jualan Tanpa Kos

Publicado en Foro de Malasia

Di era pemodenan hari ini, penggunaan terhadap peranti-peranti telekomunikasi makin banyak digunakan. Pengguna kebiasaannya menggunakan peranti-peranti ini untuk berhubung kepada pengguna-pengguna yang lain atau kepada laman web syarikat-syarikat swasta atau laman web kerajaan dan syarikat kerajaan sendiri. Dengan adanya kemudahan-kemudahan ini, ramai pihak yang mengambil peluang untuk berniaga di dalam internet untuk memperolehi keuntungan yang lebih lumayan sehingga wujudlah laman-laman web e-dagang seperti Lazada, Mudah, Shopee dan lain-lain.

8 Cent Malaysia Sdn Bhd adalah salah satu bentuk e-dagang yang disediakan untuk peniaga menjual barang-barangan mereka dan membenarkan pelanggan untuk membeli barang di laman web www.8cent.com secara online. 8cent akan mengumpulkan semua data-data yang dimasukkan oleh peniaga dan memaparkan barang-barang tersebut di halaman hadapan laman web untuk memudahkan pelanggan untuk mencari barang yang mereka inginkan.

Laman web 8 cent.com juga boleh digunakan diseluruh Malaysia. Sama ada di Semenanjung Malaysia atau di Sabah dan Sarawak. Laman web 8cent.com akan mengumpulkan semua data-data peniaga tidak kira dimana mereka dan akan menyiarkan data-data itu di seluruh Malaysia. Dengan ini, semua pelanggan di Malaysia mampu melihat dan memperolehi barangan itu berdekatan dengan tempat mereka.

8cent.com juga tidak mengenakan sebarang bayaran kepada peniaga untuk menyiarkan barangan mereka di dalam laman web ini. Sesetengah laman web e-dagang mengenakan caj kepada peniaga apabila mereka ingin menyiarkan barang mereka. Oleh sebab itu, beberapa para perniaga tidak senang untuk menggunakan laman web e-dagang untuk memasarkan barang mereka. Disebabkan laman web 8cent.com tidak mempunyai bayaran dalam menyiarkan barangan peniaga, para peniaga tidak perlu bimbang lagi untuk menyiarkan barangan mereka di laman web ini.

8 Cent (Malaysia) Sdn Bhd mewujudkan laman web 8cent.com adalah untuk memudahkan peniaga dan pelanggan untuk melakukan urusan berjual-beli secara online. Dengan kemudahan ini, peniaga mampu meniagakan barangan mereka tanpa sebarang kos penyiaran dan pelanggan mampu untuk mendapatkan barangan mereka yang berada di seluruh Malaysia.

Untuk keterangan lanjut, layari https://www.8cent.com …

Publicar una respuesta