Torna al forum Paraguay

Nederlanders in Paraguay? Dutch living in Paraguay?

Pubblicato in Paraguay forum

Het vallt mij op, dat ik niets lees over Nederlanders in Paraguay.
Wonen er Nederlanders in Paraguay?
Met vriendelijke groet
=============================

I noticed, that I don't read about Dutch people living in Paraguay.
Are there Dutch people living in Paraguay?
Best regards

 • pubblicato da  in Paraguay forum  

  Het is niet moeilijk om te emigreren aar paraguay...de toelatingseisen zijn werkelijk erg laag in vergelijking met andere landen in de regio. Echter is het zo dat je met werken hier niets verdient....als er al werk is voor een buitenlander!!! De meeste buitenlanders hebben een egen bedrijf. (ik ook dus)

  Ik zou je sterk aanraden om je niet te vestigen in Paraguay...maar Uruguay,Argentina of desnoods Chilie te proberen. of nog beter blijf in Belgie!!!! daar zijn zorg,onderwijs en werk vinden veel makkelijker en beter dan hier.

  paraguay is onderheving aan sterke sociale onlusten momenteel en alles is er erg duur.
  De meeste paraguaynen (als ze de kans krijgen en kunnen) gaan weg naar Argentina,Spanje of de USA. Dat is dus niet voor niks.

  Zelf woon ik al lang genoeg hier maar wij gaan ook volgend jaar weg. Het onderwijs voor onze kleine is hier TE slecht. verder zijn er nog de hoge graad van corruptie...echt alles en iedereen is corrupt!! Niet echt een land om makkelijk zaken te doen. verder zijn er nog de slechte infrastructuur,de giga milieu vervuiling (zeker in-en rondom de hoofdstad) en de hoge criminaliteit. Als buitenlander ben je altijd een target hier. bedenk dat wel.

  suerte

 • pubblicato da  in Paraguay forum  

  is het moelijk om van belgie of nederland naar paraguay te verhuizen. ik bedoel op het gebied van geld en werk. mijn droom is leven in paraguay

 • pubblicato da  in Paraguay forum  

  Nothing above south america. ik ben van Belgie .ben er een maand op bezoek geweest .. . heb plannen om in Paraguay te wonen.. heeft iemand tips ?

 • Vai al profilo di Jeroen americano

  pubblicato da  in Paraguay forum  

  Hoi Paul ,Andreas ik ben een nederlander in py . Ik woon in asuncion , ben getrouwd met een paraguyaanse , na een 6 jaar verblijf in argentinie , en later kort verblijf met mijn echtgenote in malesiei en vietnam wonen we nu in ascunicon buiten de nederlands consul ben ik nog geen andere nederlander tegengekomen . Ik mis werkelijk niks nederland , nothing beats south america !!!

  Jeroen

 • Paul Subelack

  pubblicato da  in Paraguay forum  

  Hallo Andreas,
  Hartelijk dank voor je antwoord op mijn bericht, zo keurig in het Nederlands.
  Mijn complimenten.
  Inderdaad mis ik de kroketjes, vind jij die ook zo lekker??
  De file mis ik niet, want daar had ik gelukkig geen hinder van. In Nederland woonden wij in Hengelo, dat is dichtbij de grens met Duitsland. Ongeveer 40km. van Gronau.

  Nu wonen wij in Frankrijk en hadden serieuze plannen om naar Paraguay te emigreren. Helaas, vanwege mijn gezondheid moeten wij hier blijven. Vorige maand kreeg ik eenl ichte hersenbloeding.

  Hoe gaat het je in Paraguay, wat doe je de hele dag?
  Prettig weekend,
  vriendelijke groet,
  Paul

 • Vai al profilo di Andreas Schreiber

  pubblicato da  in Paraguay forum  

  Hoi Paul,

  Ik ben nog tegen een Nederlander getrappt in Paraguay!
  Maar ik hebb negen jaar in Nederland geleft en nu is het afgelopen en ik ben in Paraguay terecht gekomen. Miss jij de kroketjes, of mischeen de file van Rotterdam tot Groningen?

  Groetjes, Andreas

Pubblica una risposta