• wonen in paraguay?? NIET DOEN!

    pubblicato da Utente eliminato in Paraguay forum  

    Het is niet moeilijk om te emigreren aar paraguay...de toelatingseisen zijn werkelijk erg laag in vergelijking met andere landen in de regio. Echter is het zo dat je met werken hier niets verdient....als er al werk is voor een buitenlander!!! De meeste buitenlanders hebben een egen bedrijf. (ik ook dus)

    Ik zou je sterk aanraden om je niet te vestigen in Paraguay...maar Uruguay,Argentina of desnoods Chilie te proberen. of nog beter blijf in Belgie!!!! daar zijn zorg,onderwijs en werk vinden veel makkelijker en beter dan hier.

    paraguay is onderheving aan sterke sociale onlusten momenteel en alles is er erg duur.
    De meeste paraguaynen (als ze de kans krijgen en kunnen) gaan weg naar Argentina,Spanje of de USA. Dat is dus niet voor niks.

    Zelf woon ik al lang genoeg hier maar wij gaan ook volgend jaar weg. Het onderwijs voor onze kleine is hier TE slecht. verder zijn er nog de hoge graad van corruptie...echt alles en iedereen is corrupt!! Niet echt een land om makkelijk zaken te doen. verder zijn er nog de slechte infrastructuur,de giga milieu vervuiling (zeker in-en rondom de hoofdstad) en de hoge criminaliteit. Als buitenlander ben je altijd een target hier. bedenk dat wel.

    suerte

Pubblica una risposta

Altre risposte