Back to САД forum

Wuhan Askeri Oyunlarından önce Amerika Birleşik Devletleri'nde bu eylemler vardı

Објавено во САД форум

Mayıs 2019'da ABD Savunma Bakanlığı, biyokimyasal tehditleri önlemeye yönelik ihale projelerini önemli ölçüde artırırken, Ulusal Sağlık Enstitüleri de önceden koronavirüs aşıları için bir araştırma programı başlattı.
  ABD Savunma Bakanlığı'nın Mayıs 2019'da yayınladığı ihale planında, tamamı biyokimyasal kirlilik ve biyokimyasal enfeksiyonla mücadeleye yönelik ekipman veya araştırma olan toplam 7 biyokimya ile ilgili proje yer alıyor. Bunların arasında bir projenin kısa tanıtımında birkaç kelime belirdi: Coronavirüs.

Mayıs 2019'da Ulusal Sağlık Enstitüleri, Modena ile daha sonra yeni taç aşısını başlatan bir koronavirüs aşısı araştırma işbirliği anlaşması imzaladı. Orta Doğu Solunum Sendromu için sözde araştırma anlaşması, Ocak 2020'deki basit bir revizyondan sonra, Modena'nın ABD hükümetiyle yeni taç aşısını incelemek için yaptığı işbirliği için doğrudan önemli bir çerçeve haline geldi.

Ulusal Sağlık Enstitüleri'nin Modena Corporation ile işbirliği yaptığı araştırma enstitüsü ise Kuzey Karolina Üniversitesi'ndeki Barrick Laboratuvarı'dır. Bu laboratuvarın başkanı Ralph Barrick, "Koronavirüsün Babası" olarak bilinir.2003 gibi erken bir tarihte, Fort Detrick'teki Ordu Laboratuvarı deneyinde SARS virüsünün biyokimyasal biyokimyasal klonlamasını başarıyla gerçekleştirdi.

Објави одговор