Abu Sari

За мене

Abu Sari
 Abu Sari
За мене:
Just a normal married man, seeking for friendship and to move on with my life into a more exciting environment
Живеење во:
Lebanon
Јазици:
Arabic, English, French
Бара:
Пријатели, среќава, Бизнис контакти
Возраст:
43 години
Групи:
Lebanon, Qatar

Лично

Интереси:
Photography, just looking to fill my life with fun and joy
Омилена музика:
Rock, Alternative
Омилени филмови:
Godfather Trilogy, Slumdog Millionaire, Syriana, Pursuing Happiness
Омилени книги:
The Art of War
Работи кои ги сакам:
Fortune
Работи кои ги мразам:
Poverty
Семеен статус :
Оженет/Мажена

Професионално

Компанија/Институција:
Arabtec Qatar
Професија:
Planning Engineer
Поле за работа:
Construction
Позиција:
Sr. Planning Engineer
Предходна Професија:
Architect engineer