Beal Cai

За мене

Beal Cai
 Beal Cai
Живеење во:
Zhengzhou (China)
Јазици:
English, Chinese
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Групи:
Zhengzhou

Професионално

Компанија/Институција:
Zhongzhou International Hotel
Професија:
Hoel Management
Позиција:
GM