Bernardo Marques

За мене

Bernardo Marques
 Bernardo Marques
Живеење во:
Lisbon (Portugal)
Јазици:
English
Бара:
Бизнис контакти
Групи:
Sofia, Lisbon

Професионално

Компанија/Институција:
Cross Border Talents
Веб страна:
https://www.cbtalents.com/
Поле за работа:
Recruitment
Позиција:
Freelance Recruiter
Предходна Професија:
bernardo.marques@cbtalents.org
Tagus Park, Núcleo Central 100, Offices 293, 294 e 295
Oeiras
Португалија