Bill Wilson

За мене

Bill Wilson
 Bill Wilson
Живеење во:
London (United Kingdom)
Јазици:
English
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Возраст:
43 години
Групи:
Romania, London

Лично

Интереси:
Animals/Pets, Coffee, tea and conversation, Computers/Internet, Cooking, Dining out, Movies/Videos, Shopping, Travel/Sightseeing, Football
Семеен статус :
Не е прикажан
0044(0)7770788705
London
Велика Британија

Професионално

Компанија/Институција:
Residential & Business
Професија:
Project Manager
Поле за работа:
Property
Позиција:
Project Manager