Brian Zheng

За мене

Brian Zheng
 Brian Zheng
За мене:
Like to make friends, easy-going
Живеење во:
Zhejiang (China)
Јазици:
English, Chinese
Бара:
Пријатели
Возраст:
34 години
Групи:
Australia, China, United States, Zhejiang

Лично

Веб страна:
Блог:
Интереси:
Movies/Videos, Travel/Sightseeing, making friends
Омилена музика:
just one last dance
Работи кои ги мразам:
nothing
Семеен статус :
Слободен
+86-13757442991
Ningbo China
Ningbo
Кина

Професионално

Компанија/Институција:
HDpromotion&stationery CO.
Веб страна:
http://hdpromotion.en.alibaba.com
Блог на компанијата:
http://www.hdpromotion.com
Професија:
international trade
Позиција:
Ningbo China