BritsinCrete Ger

За мене

BritsinCrete Ger
 BritsinCrete Ger
Живеење во:
Crete (Greece)
Јазици:
English
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Групи:
Greece, Crete

Лично

Веб страна:
Блог:
Омилена музика:
Latin Salsa
Работи кои ги сакам:
challenges
Работи кои ги мразам:
Weak willed people
Семеен статус :
Верен/а

Професионално