CAROL wairepo

За мене

CAROL wairepo
 CAROL wairepo
За мене:
Married and have 3 children
Живеење во:
Papua New Guinea
Јазици:
English
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Групи:
Algeria, Australia, Japan, Papua New Guinea, Brisbane

Лично

Интереси:
Music, Volunteer/Community Activities, Volleyball
Омилена музика:
Religious music
Омилени филмови:
Passion of christ
Омилени книги:
treasure island
Работи кои ги сакам:
Meeting new friends
Семеен статус :
Оженет/Мажена