Calin Puiu

За мене

Calin Puiu
 Calin Puiu
Живеење во:
Freiburg (Germany)
Јазици:
English
Бара:
Пријатели
Групи:
Freiburg

Лично

Интереси:
Coffee, tea and conversation, Basketball, Football
Омилена музика:
classic
Омилени филмови:
drama, action
Семеен статус :
Слободен

Професионално

Професија:
Doctor
Поле за работа:
Mdedical Marketing