Carlos Andrés Polo Murgueitio

За мене

Carlos Andrés Polo Murgueitio
 Carlos Andrés Polo Murgueitio
Живеење во:
Budapest (Hungary)
Јазици:
English, Spanish
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Групи:
Hungary, Budapest

Професионално

Професија:
Systems and Computations Engineer