Charles Muchemi

За мене

Charles Muchemi
 Charles Muchemi
За мене:
Simple kind and outgoing....
Живеење во:
Kenya
Јазици:
English
Бара:
Пријатели
Групи:
Kenya

Лично

Веб страна:
Интереси:
Fun adventures
Омилена музика:
Soft rocks
Омилени филмови:
Romantic
Омилени книги:
Not a reader
Работи кои ги сакам:
Charity
Работи кои ги мразам:
Selfishness
Семеен статус :
Слободен
+254724315170
254724315170
Nairobi,Kenya
Lavington
Кенија
00200

Професионално

Компанија/Институција:
International School
Професија:
Teacher
Поле за работа:
Education
Позиција:
Sports Teacher
Предходна Професија:
Teaching

Ѕид