Chio Linan

За мене

Chio Linan
 Chio Linan
Живеење во:
Mexico
Јазици:
Spanish, English
Бара:
Пријатели, среќава, Бизнис контакти
Групи:
Mexico, South Korea

Лично

Интереси:
Animals/Pets, Coffee, tea and conversation, Cooking, Dining out, Movies/Videos, Music, Shopping, Travel/Sightseeing
Семеен статус :
Слободен