David Futsal

За мене

David Futsal
 David Futsal
За мене:
Hello! I am in Zurich, and I like all kinds of Sports. I miss football, so I am looking forward to meet people that enjoys also football!
Живеење во:
Zürich (Switzerland)
Јазици:
English, Spanish
Бара:
Пријатели
Возраст:
41 години
Групи:
Zürich

Лично

Веб страна:
Интереси:
Football
Омилена музика:
Techno
Омилени филмови:
Pulp Fiction
Работи кои ги сакам:
Sports
Семеен статус :
Оженет/Мажена