Elena Lupu

За мене

Elena Lupu
 Elena Lupu
Живеење во:
Greece
Јазици:
English, French, Greek, Italian, Romanian, Russian
Бара:
Пријатели, среќава, Бизнис контакти
Возраст:
36 години
Групи:
Greece