Ely D

За мене

Ely D
 Ely D
Живеење во:
Moldova
Јазици:
English, Romanian, Russian, Spanish, Italian
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Возраст:
36 години
Групи:
Moldova, Umbria, Veneto, Venice

Лично

Веб страна:
Интереси:
Coffee, tea and conversation, Music, Photography
Омилени книги:
all of Paulo Coelho and of Pablo Neruda
Семеен статус :
Слободен

Професионално

Професија:
Foreign Economic Relations
Позиција:
Foreign Relations - Logistic Specialist