Faisal Bin Amin Usman

За мене

Faisal Bin Amin Usman
 Faisal Bin Amin Usman
Живеење во:
Indonesia
Јазици:
English, Indonesian
Бара:
Пријатели, среќава, Бизнис контакти
Возраст:
43 години
Групи:
Germany, Indonesia

Лично

Веб страна:
Блог:
Интереси:
Scuba Diving
Омилена музика:
u2, Enrique Iglisias, Bondan Prakoso, Manu Chao
Омилени филмови:
Jerry Maguire
Омилени книги:
megatrend 2000
Работи кои ги сакам:
meet new friends
Работи кои ги мразам:
alone
Семеен статус :
Во отворена врска
+628122222296
Medan
Индонезија

Ѕид

Мои огласи