Gibson Alex

За мене

Gibson Alex
 Gibson Alex
Живеење во:
Northampton (United Kingdom)
Јазици:
English
Бара:
Пријатели, среќава, Бизнис контакти
Групи:
Northampton

Лично

Интереси:
Football
Омилени филмови:
24rounds
Омилени книги:
the round
Работи кои ги сакам:
i like swimming and making good friends.
Работи кои ги мразам:
i hate dishonest people
Семеен статус :
Слободен
+447031828946
+447031828946
50/60 nelson road
newcastel
Велика Британија
aa99aa

Професионално

Компанија/Институција:
crown oil drilling suppling
Професија:
contractor engineer
Поле за работа:
supplying of oil drilling equipments
Позиција:
contractor
Предходна Професија:
ex staff shell and agip
+447031828946
+447031828946
50/60 nelson road
newcastel
Велика Британија
aa99aa