Giulia De Rosa

За мене

Giulia De Rosa
 Giulia De Rosa
Живеење во:
Italy
Јазици:
English, Italian
Бара:
Бизнис контакти
Возраст:
40 години
Групи:
Netherlands Antilles, Emilia-Romagna

Лично

Интереси:
Coffee, tea and conversation, Computers/Internet, Cooking, Nightclubs/Dancing, Shopping, fitness
Омилена музика:
Reggae
Омилени филмови:
a lot
Семеен статус :
Оженет/Мажена