Ioanna KZ

За мене

Ioanna KZ
 Ioanna KZ
Живеење во:
Chania (Hania) (Greece)
Јазици:
Greek, English, Serbian
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Возраст:
45 години
Групи:
Bosnia and Herzegovina, Germany, Greece, Serbia, Chania (Hania)

Лично

Семеен статус :
Оженет/Мажена