Joe Facoly

За мене

Joe Facoly
 Joe Facoly
За мене:
just cool and friendly..findout.
Живеење во:
Norway
Јазици:
English
Бара:
Пријатели, среќава, Бизнис контакти
Возраст:
41 години
Групи:
Oslo

Лично

Интереси:
Music, Martial Arts
Омилена музика:
soul,rnb,jazz,reggae.
Омилени филмови:
boat trip.
Омилени книги:
many.
Работи кои ги сакам:
to laugh and joke.
Работи кои ги мразам:
back biting.
Семеен статус :
Слободен

Професионално

Професија:
self employed.
Предходна Професија:
self employed.