John Smith

За мене

John Smith
 John Smith
Живеење во:
Famagusta (Cyprus)
Јазици:
English
Бара:
Пријатели
Групи:
Cyprus, Famagusta

Лично

Интереси:
Coffee, tea and conversation, Computers/Internet, Music, Travel/Sightseeing, Basketball
Омилена музика:
Queen, Foals
Работи кои ги сакам:
Fairness
Работи кои ги мразам:
Greedy people
Семеен статус :
Слободен