Jole Giuda

За мене

Jole Giuda
 Jole Giuda
Живеење во:
Virgin Islands
Јазици:
Italian, Polish
Бара:
Пријатели, среќава, Бизнис контакти
Групи:
Italy, Bologna, Lugano