Julia So

За мене

Julia So
 Julia So
Живеење во:
Latvia
Јазици:
German, English, Latvian, Russian
Групи:
Latvia, Stockholm

Лично

Омилени книги:
Writer - Chehov
Семеен статус :
Не е прикажан
Латвија