Kévin SANOU

За мене

Kévin SANOU
 Kévin SANOU
Живеење во:
Burkina Faso
Јазици:
English, French
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Групи:
Burkina Faso

Лично

Интереси:
Computers/Internet, Jogging
Семеен статус :
Оженет/Мажена