Konstantinos Mazetzi

За мене

Konstantinos Mazetzi
 Konstantinos Mazetzi
Живеење во:
Central Macedonia (Greece)
Јазици:
English, Greek, Serbian
Бара:
Бизнис контакти
Групи:
Saudi Arabia, Central Macedonia

Лично

Веб страна:

Професионално

Компанија/Институција:
Mazetzi fireplaces 3D
Веб страна:
http://mazetzi.gr
Професија:
Imagine fireplaces
+302382026649
+306977081333
20hs oktovriou 29
Giannitsa
Грција
58100

Ѕид