Kyaw Thu Lynn

За мене

Kyaw Thu Lynn
 Kyaw Thu Lynn
Живеење во:
Myanmar
Јазици:
English
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Возраст:
36 години
Групи:
Germany, Myanmar

Лично

Интереси:
Camping, Hiking, Outdoor life, Computers/Internet, Politics, Football, Tennis/Racquet Sports, Volleyball
Омилена музика:
Rock
Омилени филмови:
Fiction
Омилени книги:
Comedy
Семеен статус :
Оженет/Мажена

Професионално

Компанија/Институција:
A Venture Pte.,Ltd.
Професија:
Mechanical Engineer
Поле за работа:
Construction
Позиција:
Site Manager ( MEP)
Предходна Професија:
MEP construction

Ѕид

  • Kyaw Thu Lynn
     Kyaw Thu Lynn

    Actively searching engineering job in Germany