LEE JJ

За мене

LEE JJ
 LEE JJ
Живеење во:
Seoul (South Korea)
Јазици:
English, Korean
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Возраст:
29 години
Групи:
North Korea, Seoul