Lahcen Fouzi

За мене

Lahcen Fouzi
 Lahcen Fouzi
Живеење во:
Morocco
Јазици:
Arabic, English, French
Бара:
Пријатели, среќава, Бизнис контакти
Возраст:
43 години
Групи:
Azerbaijan, Chile, Malaysia, Morocco, Qatar, Saudi Arabia, Singapore, Sweden, Turkey, United States, Moscow

Лично

Семеен статус :
Слободен
+212638455004
Rabat
Мароко

Професионално

Професија:
Sales Executive
Поле за работа:
Moroccan Cosmetic products
Позиција:
Sales Executive

Ѕид

  • Lahcen Fouzi
     Lahcen Fouzi

    hello to everybody how are you doing, I am new here.