Lynix Networks

За мене

Lynix Networks
 Lynix Networks
За мене:
Mikrotik Cirebon, IT Solution Cirebon, Jaringan Komputer Cirebon, Computer Networking, SEO Cirebon, Cirebon Network
Живеење во:
Indonesia
Јазици:
English, Indonesian
Бара:
Бизнис контакти
Групи:
Indonesia

Лично

Веб страна:
Блог:
Интереси:
Computers/Internet, Surfing
Омилена музика:
Tech House
Омилени филмови:
Poltergeist
Работи кои ги сакам:
Money
Работи кои ги мразам:
Waiting
Семеен статус :
Не е прикажан

Професионално

Компанија/Институција:
Lynix Networks
Веб страна:
http://www.lynix.id
Блог на компанијата:
http://www.lynixnetwork.com
Професија:
IT Solution, IT Consultant
Поле за работа:
Information Technology
Позиција:
CEO
+62821-1613-9088
Jl. Pilang Sari Endah Ruko-4
Cirebon
Индонезија
45153