Milan Trickovic

За мене

Milan Trickovic
 Milan Trickovic
За мене:
Just arrived... Looking forward to meet new friends... Seize The Day!
Живеење во:
Egypt
Јазици:
English, Macedonian, Croatian, Serbian
Бара:
Пријатели, среќава
Возраст:
52 години
Групи:
Kuwait

Лично

Семеен статус :
Слободен

Професионално

Компанија/Институција:
Al Arabi Club
Професија:
WaterPolo Coach
Поле за работа:
Sport

Ѕид