Muhammad Atif Baig

За мене

Muhammad Atif Baig
 Muhammad Atif Baig
Живеење во:
Dubai (United Arab Emirates)
Јазици:
English, Hindi, Urdu
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Возраст:
43 години
Групи:
Latvia, Pakistan, Dubai

Лично

Работи кои ги сакам:
Sports, Travelling, Adventures
Работи кои ги мразам:
Nothing except lie
Семеен статус :
Слободен
+971529529540
Dubai
Обединетите Арапски Емирати

Професионално

Компанија/Институција:
Euro Asia Trading LLC
Професија:
Sales
Поле за работа:
Ceramic & sanitary
Позиција:
Senior Sales Executive
Предходна Професија:
FMCG
+971529529540
Dubai
Обединетите Арапски Емирати

Ѕид