Murad Al

За мене

Murad Al
 Murad Al
Живеење во:
Jordan
Јазици:
English
Бара:
Пријатели, среќава, Бизнис контакти
Возраст:
37 години
Групи:
Kuwait

Лично

Интереси:
Basketball, Bowling, Football, Swimming, Walking/Hiking, Yoga
Омилена музика:
Soft
Работи кои ги сакам:
Clear Hearts
Работи кои ги мразам:
Bad People
sixoct@hotmail.com
sixoct@hotmail.com
sixoct@hotmail.com
sixoct@hotmail.com
Кувајт
sixoct@hot

Професионално

Професија:
Retail