Muttu raj

За мене

Muttu raj
 Muttu raj
Живеење во:
Bangalore (India)
Јазици:
English, Hindi
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Возраст:
36 години
Групи:
United States, Bangalore

Лично

Омилена музика:
All
Омилени книги:
Novel
Работи кои ги сакам:
Travel
Семеен статус :
Слободен

Професионално

Компанија/Институција:
Roland and Associates.
Професија:
Recruiter
Поле за работа:
Healthcare /Medical
Позиција:
International Healthcare Recruitment Consultant
+91 080 42821633
No. 163, Vanguard Rise, Konena Agrahara
Bangalore
Индија
560017