Navine Hashim

За мене

Navine Hashim
 Navine Hashim
Живеење во:
Tanzania
Јазици:
English, Swahili
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Групи:
Kenya, Tanzania

Професионално

Компанија/Институција:
East Africa Properties
Професија:
Agent
Поле за работа:
Real Estate and Farming.
Позиција:
Real Estate Agent
+254711284800
+255684601567
Mombasa
Танзанија