Nolvia Caballero

За мене

Nolvia Caballero
 Nolvia Caballero
За мене:
Smart, pretty and friendly... mother of 2 beautiful princess.
Живеење во:
Honduras
Јазици:
Spanish, English
Бара:
Пријатели, среќава
Возраст:
54 години
Групи:
Honduras, Switzerland, United Kingdom

Лично

Интереси:
Art, Coffee, tea and conversation, Cooking, Basketball, Biking, Swimming pool, dancing, movies...
Омилена музика:
Romantic balads
Омилени филмови:
Codigo Da Vinci, Pretty Woman, Bridges of Maddisson
Омилени книги:
Bible
Работи кои ги сакам:
Going to the beach, parties, travelling
Работи кои ги мразам:
to be bored...
Семеен статус :
Слободен