Omar El Natour

За мене

Omar El Natour
 Omar El Natour
За мене:
Normal Person.
Живеење во:
Lebanon
Јазици:
English, Arabic, French
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Возраст:
42 години
Групи:
Kuwait, Lebanon

Лично

Интереси:
Computers/Internet, Basketball, Dancing, Football, Swimming, Volleyball, Yoga
Омилена музика:
Slow.
Омилени филмови:
TOP GUN
Омилени книги:
LOVE
Работи кои ги сакам:
SPORT
Работи кои ги мразам:
SMOKING
Семеен статус :
Не е прикажан
00961 76845102
Beirut
Beirut
Либанон
00961

Професионално

Компанија/Институција:
Online International Group
Поле за работа:
E-commerce
Позиција:
CEO
00965 99759741
Midan hawali-kuwait
Kuwait
Либанон
965