Owen Kosun

За мене

Owen Kosun
 Owen Kosun
Живеење во:
Guangzhou (China)
Јазици:
Chinese
Бара:
Пријатели, среќава, Бизнис контакти
Групи:
Guangzhou

Лично

Интереси:
Coffee, tea and conversation, Basketball