Paulo Fernandes

За мене

Paulo Fernandes
 Paulo Fernandes
Живеење во:
Porto (Portugal)
Јазици:
English, Portuguese, Spanish
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Возраст:
41 години
Групи:
Angola, Luxembourg, Portugal, Porto

Лично

Интереси:
Coffee, tea and conversation, Computers/Internet, Movies/Videos, Music, Shopping, Travel/Sightseeing, Pool/Snooker, Football, Swimming
Семеен статус :
Оженет/Мажена

Професионално

Професија:
Thecnical Logistics

Ѕид