Prithbi Lama

За мене

Prithbi Lama
 Prithbi Lama
Живеење во:
Nepal
Јазици:
English, Hindi, Japanese, Korean
Бара:
Пријатели, среќава, Бизнис контакти
Возраст:
32 години
Групи:
Nepal, South Korea

Лично

Омилена музика:
Nepali songs ,Korean songs Hindi sang
Омилени филмови:
3 idiots
Омилени книги:
Journey Life
Работи кои ги сакам:
lisning and watching
Работи кои ги мразам:
my love
Семеен статус :
Слободен
+97128842174
+971556382471
Dubai city
Обединетите Арапски Емирати
+971