Raoul Cornelissen

За мене

Raoul Cornelissen
 Raoul Cornelissen
Живеење во:
North Brabant (Netherlands)
Јазици:
German, English, Dutch
Бара:
Пријатели
Возраст:
23 години
Групи:
Netherlands, South Korea

Лично

Интереси:
Animals/Pets, Computers/Internet, Cooking, Movies/Videos, Music, Travel/Sightseeing, Scuba Diving
Омилена музика:
Korean Music
Омилени филмови:
Korean Movies
Омилени книги:
None
Работи кои ги сакам:
Helping people, South-Korea
Семеен статус :
Не е прикажан