Robert Masson

За мене

Robert Masson
 Robert Masson
Живеење во:
North Brabant (Netherlands)
Јазици:
English, French
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Возраст:
54 години
Групи:
Breda, Hauts-de-France

Лично

Омилена музика:
Bruce Springsteen
Омилени филмови:
Pink Floyd, the Wall
Омилени книги:
Jonathan Livingstone Seagull
Работи кои ги сакам:
la beauté naturelle
Работи кои ги мразам:
le rap et l'hypocrisie
Семеен статус :
Не е прикажан

Професионално

Компанија/Институција:
VanWijngen
Професија:
exploitant /affréteur
Поле за работа:
transport
Позиција:
employé